Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anne Hathaway

2011.06.25

Anne Jacqueline Hathaway (Brooklyn, New York, USA, 1982. november 12. -) amerikai színésznő.

Színészként 1999-ben a Légy valódi (Get Real) című TV sorozatban mutatkozott be, első jelentős szerepét 2001-ben Garry Marshall családi vígjátékában, a Neveletlen hercegnőben (The Princess Diaries) kapta, Julie Andrews partnereként, ami megalapozta karrierjét.

A következő években további családi filmekben szerepelt, többek között az Elátkozott Ella (Ella Enchanted), Neveletlen Hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban (The Princess Diaries 2: Royal Engagement) és a PiROSSZka (Hoodwinked) című alkotásokban. 2005-ben, a korábbi szerepei által "jó kislány" skatulyába zárt Hathaway feltűnt az Ámok (Havoc) és a Túl a barátságon (Brokeback Mountain) című filmekben is. Később Az ördög Pradát viselben Meryl Streeppel is együtt játszhatott, majd Jane Austent alakította a Becoming Janeben. 2008-ban Steve Carell partnereként feltűnt a Zsenikém - Az ügynök haláli (Get Smart) című filmben, illetve ugyanebben az évben a kritikusok között is komoly elismerést ért el a Rachel esküvőjében (Rachel Getting Married) nyújtott alakításával, amiért több díjat is nyert, illetve Oscar-díjra is jelölték, „Legjobb női alakítás” kategóriában.

Fájl:AnneHathawayJan10.jpg

anne Hathaway Anne nagyon szép igazán elegáns de olykor merész is. A hosszú estélyik jól állnak neki de a sportos öltözék is jól áll neki és még smink nélkül is szép.Nem sok külömbség van és szerintem smink nélkül is szép még így is hogy mackó nadrágban és szürke felsőben tűnt fel még így is kedves a megjelenése.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31533
Hónap: 361
Nap: 14